ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ
στο Konstantinos Dimiourgies όλα ξεκίνησαν σαν απλό χόμπυ.

Πριν από πολλά χρόνια μπήκα στον χώρο της ανθοδετικής μετά από ένα ταξίδι μου στην Ολλανδία όπου και έκανα σεμινάρια ανθοδετικής.
Με την πάροδο του χρόνου και με την παρότρυνση των γύρων, το χόμπυ έγινε επάγγελμα. Ένα επάγγελμα που ξεκινά από αγάπη γι΄αυτό που κάνεις και θα φανερώνει πάντα την αγάπη σου πάνω στις δημιουργίες που κατασκευάζεις !
Ειδικευόμαστε στα είδη γάμου και βάπτισης, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες και μοναδικούς ανθοστολισμούς.
Έχουμε δημιουργήσει στολισμούς σε γάμους και βαπτίσεις πολλών επωνύμων του καλλιτεχνικού και επιστημονικού κόσμου αλλά και πολλών απλών πολιτών τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.
Θα βρείτε ακόμα, κέρινες εικόνες, κέρινους πίνακες, κέρινα φωτιστικά, χειροποίητες κέρινες εικόνες με τεχνοτροπία παλαιομένου ξύλου, ξύλινες δημιουργίες από κορμούς δένδρων και πολλά διακοσμητικά και επιχειρηματικά δώρα.

Με φυσικά προϊόντα και σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ τιμές εργαστηρίου !
Όλα χειροποίητα !

Πολλά από αυτά, καθώς και δημιουργίες μας θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας. Πολύ περισσότερα θα μπορέσετε να δείτε και να φανταστείτε από κοντά. Στον φιλόξενο χώρο μας όπου θα μπορέσουμε να επιλέξουμε μαζί, το καλύτερο για την βάπτιση και το γάμο καθώς και μοναδικά δώρα (χειροποίητα κεριά,πίνακες και μια πλούσια συλλογή σε ιδιαίτερα διακοσμητικά).
Χαρά μας να κάνουμε το όνειρό σας ... δημιουργία !!!

Θα μας βρείτε σε ώρες που εξυπηρετούν και τον πιο πολυάσχολο !

με τιμή,
Konstantinos
(ανθοσυνθέτης, διακοσμητής, κηρογλύπτης)